Η χθεσινή ήττα της Παναχαϊκής από τον Ολυμπιακό Βόλου θα φέρει εξελίξεις στο στρατόπεδο της Πατρινής ομάδας καθώς οι πληροφορίες λένε ότι ο Αλέξης Κούγιας είναι πολύ ενοχλημένος από την εικόνα που έδειξαν ορισμένοι παίκτες.
Μάλιστα ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος του αγώνα πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας και τα «έψαλλε» στους παίκτες για την εμφάνιση τους στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου.
Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι δεν θα μείνει έτσι το θέμα και μπορεί ο μεγαλομέτοχος να «άδειασε» τον προπονητή Νικο Παπαδόπουλο για τις επιλογές που έκανε για την ενδεκάδα ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως τουλάχιστον προσωρινά θα παραμείνει στο πάγκο της Παναχαϊκής.
Όμως ορισμένοι κοκκινόμαυροι που δεν έχει πείσει μέχρι στιγμής με την απόδοση τους είναι πιθανό σύντομα να δουν την πόρτα της εξόδου και να λύσουν τα συμβόλαια τους με την Παναχαϊκή.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα που θα κληθούν να λύσουν τα συμβόλαια τους ωστόσο η καμπάνα πρέπει να χτυπά για τον Ζλάτκοβιτς, τον Βιγιαρέχο και 1-2 ακόμα που δεν δείξει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα χωρίς όμως να είναι και σίγουρο πότε θα οδηγηθούμε στο «διαζύγιο».