Αν και δεν είναι σίγουρο πόσοι παίκτες θα είναι διαθέσιμοι ωστόσο οι πληροφορίες λένε πως ο τεχνικός της Παναχαϊκής, Ηλίας Φυντάνης, έκλεισε φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Καλλιθέα, παιχνίδι που θα γίνει το Σάββατο, στην Αθήνα.

patra-panaxaiki-bolosΗ πρόταση ήρθε από την πλευρά της Καλλιθέας και ο Πειραιώτης προπονητής την αποδείχτηκε με στόχο να κρατήσει και τους παίκτες του «ζεστούς» αν και το μέλλον παραμένει αβέβαιο.
Για αυτό το λόγο οι παίκτες της Παναχαϊκής θα προπονηθούν κανονικά τόσο την Πέμπτη όσο και την Παρασκευή στο Παμπελοποννήσιακό στάδιο κάτω από τις οδηγίες του Ηλία Φυντάνη που θέλει να δώσει ευκαιρίες σε ορισμένους παίκτες και από την ομάδα νέων.

Στο μεταξύ το ραντεβού ανάμεσα στον Ηλία Φυντάνη και τον Αλέξη Κούγια δεν έχει γίνει ακόμα και άπαντες περιμένουν την άφιξη του τελευταίου στην Πάτρα που όπως έχει ενημερώσει, θα γίνει το απόγευμα της Πέμπτης.

Όποτε παίκτες και προπονητής βρίσκονται εν αναμονή για την άφιξη του ιδιοκτήτη ο οποίος θέλει να μιλήσει στους παίκτες σχετικά με τη νέα χρονιά ωστόσο ορισμένο από αυτούς είναι σίγουρο ότι σύντομα θα δουν την «πόρτα» της εξόδου.