Το περασμένο Σαββατοκύριακο ξεκίνησαν στο γήπεδο της Ε.Α.Π. οι ακαδημίες Μπάσκετ και Βόλεϊ τις δραστηριότητές τους  για την αθλητική σεζόν 2014-2015.

EAP-sima.gifΟι γονείς για άλλη μια χρονιά εμπιστεύτηκαν την αθλητική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους στην ομάδα μας, αναγνωρίζοντας τις πρωτοποριακές μεθόδους λειτουργίας των ακαδημιών μας και τους εξειδικευμένους προπονητές μας, μεγαλώνοντας έτσι τη μεγάλη οικογένεια της Ε.Α.Π.
Από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο οι μικροί αθλητές μας, παράλληλα με την αθλητική δραστηριότητα στο άθλημα που επέλεξαν, θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν χρήση και των νέων Παιδικών Οργάνων Γυμναστικής που προμηθεύτηκε ο σύλλογός μας.
Με την ενέργειά μας αυτή, θέλουμε να μετατρέψουμε σταδιακά το κλειστό μας γήπεδο, σε κυψέλη Αθλητισμού και Πολιτισμού στην υπηρεσία της νέας γενιάς.

Το πρωτοποριακό σύγχρονο Παιδικό Γυμναστήριο που δημιουργούμε, και σταδιακά θα εμπλουτίζουμε με νέα αθλητικά όργανα, σκοπό έχει να προσφέρει στους μικρούς αθλητές, όχι μόνο την εκμάθηση του αγαπημένου τους αθλήματος, αλλά και τη μυϊκή τους ενδυνάμωση με παιχνίδι, αναπτύσσοντας έτσι θετική στάση απέναντι στην Άσκηση και στην Αθλητική Παιδεία.
Σας περιμένουμε και αυτό το Σαββατοκύριακο, από τις 9:00 έως 11:30 στις ακαδημίες Βόλεϊ & από 11:30 έως 14:00 στις ακαδημίες Μπάσκετ, να Παίξουμε, να Διασκεδάσουμε και να Μάθουμε το αγαπημένο μας άθλημα.