Παίκτης του Προμηθέα είναι με την… βούλα πλέον ο Κέσι Πράδερ (27 χρονών, 1.98 μέτρα). Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ φερόταν εδώ και μερικές ημέρες να έχει συμφωνήσει με την ομάδα του Προμηθέα. Ο Πράδερ θα πάρει την θέση του Τούρε Μάρι.
Αναλυτικά η ανακκοίνωση:
Ο γεννημένος την 29η Μαΐου 1991, στο Τζάκσον του Τενεσί των Η.Π.Α., ύψους 1,98 guard/forward, φοίτησε στο Πανεπιστήμιο της Florida (NCAA), με το οποίο έφτασε και τις 4 χρονιές στους 8 του Τελικού Τουρνουά.
Έχει αγωνιστεί σε Bakersfield Jam (NBA Development League), Perth Wildcats (με τους οποίους κατέκτησε 2 πρωταθλήματα Αυστραλίας), Ratiopharm Ulm (Γερμανία) και Melbourne United (όπου κατέκτησε τον 3ο συνεχόμενο τίτλο στην Αυστραλία).
Στην τελευταία του σεζόν στην Αυστραλία σκόραρε 16,1 πόντους, μάζεψε 5,3 ριμπάουντ και μοίρασε 2,5 ασίστ ανά αγώνα, ενώ στους ημιτελικούς και τελικούς του πρωταθλήματος ήταν καθοριστικός, με αποκορύφωμα τον τελευταίο και καθοριστικό τελικό με την Αδελαϊδα, όταν σκόραρε 19 πόντους, πήρε 11 ριμπάουντ και είχε και 5 κλεψίματα.